Wednesday, 9 May 2012

Pesan Ustaz

Assalammualaikum
Wah! lame fira tak update blog nie... ketandusan idea. Idea nak tulis blog pun takde, tesis lagilah..hehhehe (^-^) rase nak bersenang-lenang je.. Oklah, ni ada bookmark yang fira nak share dengan semua, hasil tangan kawan terbaik fira untuk kawan baik fira, Ustaz Peja. Thanks banyak-banyak deng (^o^), actually bookmark nie untuk anak-anak murid ustaz peja. Cute tak?  

Bookmark for budak-budak  yang ensem-ensem  (^-^)

Bookmark for gegurl yang comei (^-^)
Lastly, semua before study jangan lupe baca doa ye. InsyaAllah ilmu yang dipelajari akan mudah dapat, ingat n diberkati oleh ALLAH.


For those yang nak bookmark nie yang bersaiz A4, bolehlah download dari sini. (o-o)

12 comments:

  1. nice..thanx share.

    jemput singgah:
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/my-nestle-incredible-story.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah raihan.. nanti fiar jenguk awak ek..hehehhe (^-^)

      Delete
  2. Replies
    1. Sharing is caring n hopefully, ianya mendatangkan manafaat buat kita semua Insyaallah =D

      Delete
  3. insyallah ^^ akan rara amalkan bila stdy nanti..nak-nak xlama lagi final.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah fira pun nak final jugak... Gambate rara =D

      Delete
  4. alolo yang pink tu begitu comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe untuk gegurl mestilah comei ^-^

      Delete
  5. Entri yang baik dan ada isi yang comel!


    Mohon share bookmark tu ye.. Nak buat sticker bagi anak² buah.. ;)
    http://pelekatku.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe ambiklah.. moga2 bermanafaat untuk semua.. (^-^)

      Delete
  6. comey dah berimfomasi..
    best entry nie....
    keep on writing ^__^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete