Wednesday, 7 March 2012

Risiko Hidup Membujang ...

Assalammualaikum...




Hi korang, korang nak tau tak? if korang memilih untuk membujang, risiko korang cepat mati adalah tinggi berbanding mereka yang merokok. Ianya merupakan kajian dari university of Warwick United Kingdom (Inspirasi cinta terhebat -Burhan Sodiq). So, ape lagi kawan2 jom kawin heheheh (^-^). Wah, gatalnye gue study pun tak abis lagi heheheh.

Then for those, yang merancang untuk kawin and still tercari-cari photographer bolehlah korang ambik Ministry Of Moment (M.O.M). Picture dorang nie very-very awesome, superb, mantap n bak kata pepatah, terbaik dari ladang. For your information, dorang nie merupakan official photographer for artis popular contohnya, Tomok, Datin Ummi Aida, Ally Iskandar, Irwansyah, model2 and also kerabat-kerabat pun use their servis. Video and picture pre weading also korang boleh booked dengan dorang.. n if tak salah their package starting from  RM 1388 per event. lastly, more info korang bolehlah contact dowang sendiri hehhe.

650A, Level 8 Pavilion Retail Office Block, Pavilion Kuala Lumpur
168 Jalan Bukit Bintang , 55600 Kuala Lumpur

MINISTRY OF MOMENT [STUDIO]
6-3 Velodrom Business Park Jalan Dataran Velodrom 56000 Bandar Tun Razak KL
Tel : 03-9171 0707 / 91740433  

Contest from M.O.M  


Handsome Irwansyah n wife
 Prety Ning Baizura n husband

Joyful Moment (^-^)

Awesome 

Tomok n her beautiful wife 

Gorgeous Datin Ummi Aida n his husband 

Ally Iskandar n her beautiful wife 

* Lastly, if korang baik hati tekan disini n like link fira (^-^). Hope3 boleh bagi hadiah anniversary ummi n ayah yg ke-29 or my honeymoon (^-^)

14 comments:

  1. Saidina Abbas r.a. berkata:

    “Tidak sempurna ibadat seseorang yang mengerjakan ibadat sehingga dia berkahwin.”

    http://ilmudanulamak.blogspot.com/2008/01/hikmah-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  2. waaaa.....kalau gitu kne khwin cpt2 la ni..weeeeeeeeee.......hakhak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. betul tu jgn tunggu2..ehhe (^-^)

      Delete
  3. awww... nk.kawen cepat juge tp hurmmm jodoh blm smpai... huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ia ke? ♥ Muhammad Azri Syazwi?? hehhehe (^-^)

      Delete
  4. nak buat macam mana kalau jodoh dah xde..tpaksa lah hidup mebujang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah ade.. Usaha + Doa + Tawakal amin (^-^)

      Delete
    2. tul tu..nak kawen tp jodoh x der lg... :(

      Delete
  5. macam mana nie? calon dah ad tapi kerja x da? ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kawin je insyaallah after kawin rezeki mencurah2 (^-^)

      Delete
  6. nak kawen tapi takda duit lg hoho

    ReplyDelete
  7. y his husband. bkn her husband ek :P

    ReplyDelete
  8. kahwin?
    sape tak nak kan..
    mampukah kita nak jadi suami/isteri yang baik?
    kita mesti nak yang baik kan
    nak cari yang betul2 baik tu yang susah :)

    Nak Kahwin? Check link nie dulu

    ReplyDelete